Mi Technical Solutions gebruikt cookies om je website ervaring te verbeteren. Lees meer

Diensten

Automatisatie

Uw huis of bedrijfsgebouw digitaal aansturen, het is niet langer iets voor de toekomst. Van verwarming en verlichting op afstand aansturen, tot een media systeem geïntegreerd in iedere ruimte. Zowat ieder elektronisch apparaat kan tegenwoordig van op afstand aangestuurd worden via gsm of tablet.

Voor meer informatie over de installatie van automatisatie zoals domotica systemen en afstandsbediening kan u steeds vrijblijvend contact met ons opnemen.

Domotica - Automatisatie - Mi Technical Solutions

Domotica

Doe beroep op Mi Technical Solutions om u bij te staan in uw domotica project, voor de automatisatie van uw woning of werkplaats.

Wist u trouwens dat een domoticaysteem ook geïntegreerd kan worden met andere technische aspecten van uw woning of bedrijf? Zo is er eenvoudige integratie mogelijk van onderandere parlofonie en  videofonie, verwarming of koeling, een ventilatiesysteem en een brede waaier aan andere te integreren systemen.

Poorten en hekwerken - Automatisatie - Mi Technical Solutions

Poorten en hekwerken

Poorten en hekwerken beschermen je woning of bedrijf tegen ongewenst bezoek en geven je een geruster gevoel. De integratie van een elektrisch systeem in deze poorten zorgt ervoor dat je deze ook van op afstand kan bedienen en volgen.

Mi Technical Solutions helpt je graag verder met advies op maat van jouw woning of bedrijfsgebouw.

Afstandsbedieningen - Automatisatie - Mi Technical Solutions

Afstandsbedieningen

Niet enkel poorten en hekwerken, maar een enorm aanbod aan andere elektrische aparaten en systemen zijn tegenwoordig op afstand te bedienen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan domotica, groene apparaten zoals een thuisbatterij of laadpaal, of grotere industriële systemen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Alle diensten Contacteer ons