Mi Technical Solutions gebruikt cookies om je website ervaring te verbeteren. Lees meer

Diensten

Elektriciteit

Zekeringkasten installeren, bekabeling aanleggen, elektrische voorzieningen plaatsen,.. Mi Technical Solutions kan u helpen met alle elektriciteitswerken.

Zowel industrieële projecten als kleinere particuliere opdrachten.

Bekijk onze specifieke diensten voor meer informatie, of contacteer ons om volledig vrijblijvend uw project te bespreken.

Algemene elektriciteitswerken - Elektriciteit - Mi Technical Solutions

Algemene elektriciteitswerken

Zekeringkasten installeren, bekabeling aanleggen, elektrische voorzieningen plaatsen,.. Mi Technical Solutions kan u helpen met alle algemene elektriciteitswerken.

Conform stellen en keuren - Elektriciteit - Mi Technical Solutions

Conform stellen en keuren

Bent u van plan uw woning te verkopen, of heeft u een woning gekocht met verouderde elektriciteit? Wij helpen uw elektrische installatie conform te maken en/of deze te keuren.

Verlichting - Elektriciteit - Mi Technical Solutions

Verlichting

De installatie van nieuwe verlichting of het verbeteren van de bestaande verlichting van uw ruimtes met onze relighting diensten.

Meer comfort en een lagere energiefactuur: wij zorgen voor een optimale verlichting in uw woning of werkplaats.

Domotica - Elektriciteit - Mi Technical Solutions

Domotica

Doe beroep op Mi Technical Solutions om u bij te staan in uw domotica project, voor de automatisatie van uw woning of werkplaats.

Wist u trouwens dat een domoticaysteem ook geïntegreerd kan worden met andere technische aspecten van uw woning of bedrijf? Zo is er eenvoudige integratie mogelijk van onderandere parlofonie en  videofonie, verwarming of koeling, een ventilatiesysteem en een brede waaier aan andere te integreren systemen.

Parlo- en videofonie - Elektriciteit - Mi Technical Solutions

Parlo- en videofonie

Beheer eenvoudig en veilig de toegang tot uw woning of kantoor met een videofoon of parlofoon. Een investering in uw veiligheid en die van uw gezin of werknemers.

Particulier of bedrijf, Mi Technical Solutions staat u graag bij om samen de opties voor parlofonie en videofonie te bekijken.

Alle diensten Contacteer ons