Mi Technical Solutions gebruikt cookies om je website ervaring te verbeteren. Lees meer

Diensten

Hernieuwbare energie

Vertrouw op ons voor de installatie van hernieuwbare energie bij uw thuis of in uw zaak.

Met ons ervaren team plaatsen we reeds tientallen installaties voor zonnenpanelen, laadpalen en thuisbatterijen, zowel bij particulieren als zakelijke klanten.

Voor meer informatie over het plaatsen van zonnepanelen kan u steeds vrijblijvend contact met ons opnemen.

Zonnepanelen - Hernieuwbare energie - Mi Technical Solutions

Zonnepanelen

Zonnepanelen blijven een prima investering, en de effecten zijn snel duidelijk op uw volgende energiefactuur.

Of het nu enkele m² aan zonnepanelen op uw dak is, of de volledige bedekking van uw bedrijfsgebouw, wij staan u graag bij met raad en daad!

Thuisbatterij - Hernieuwbare energie - Mi Technical Solutions

Thuisbatterij

Om nog efficiënter gebruik te maken van uw groene stroom is een thuisbatterij onontbeerlijk. Hiermee kan je immers de energie bewaren voor momenten waarop je minder groene stroom opwekt, zoals ’s nachts, op grijze dagen of in de winter.

We staan u graag bij met advies over welke batterij het beste aansluit bij uw noden en de eigenschappen van uw woning en elektrische installatie.

Laadpalen - Hernieuwbare energie - Mi Technical Solutions

Laadpalen

Elektrische auto’s, je ziet ze tegenwoordig alsmaar meer rondrijden.

Om je wagen makkelijk thuis op te laden is een laadpaal nodig. In combinatie met hernieuwbare energie die je zelf opwekt en bewaart is dit een heel voordeliger manier om met de wagen rond te rijden!

Wij staan je graag bij voor de installatie van een laadpaal bij je thuis, of de uitbouw van een laadpaal installatie in uw bedrijf.

Warmtepomp - Hernieuwbare energie - Mi Technical Solutions

Warmtepomp

Een warmtepomp is een duurzaam en zeer efficiënt systeem dat energie haalt uit natuurlijke bronnen zoals de grond, buitenlucht of grondwater om uw woning of gebouw te verwarmen, en zelfs te koelen.

Bereid uw verwarmingssysteem voor op de toekomst en kies voor de installatie van een warmtepomp door Mi Technical Solutions!

Alle diensten Contacteer ons